середа, 8 липня 2015 р.

8 липня, День сім'ї


Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011-го.

Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня – день Петра і Февронії, покровителів сім'ї та шлюбу. Їх шлюб є зразком християнського шлюбу.

Свято це особливо близьке для нас, адже ми за здорові щасливі сім'ї, де звучить дитячий сміх, де тато любить маму, а мама - тата. Кажуть, що сім'я - це мікро модель суспільства. І здорово, якщо в країні міцні люблячі сім'ї, тоді і суспільство з нормальними підвалинами, де в пошані сімейні цінності.

Ми щиро вітаємо з Днем сім'ї всі пари: які тільки планують створити сім'ю; пари, чиї пальчики вже носять на собі обручки; пари, які не тільки щасливо живуть у шлюбі, а й виховують діток!


Бережіть свою любов, поступайтеся один одному і будьте терплячими! Щаслива міцна сім'я - це напевно найкраще, що можна знайти у житті, безцінний скарб - Ваш скарб!

В бібліотеці діє виставка "Все починається з родини". До нас завітали сім"ї та батьки із своїми дітьми. Було проінформовано походження цього свята, роз"яснення цінності родинних зв"язків та міцності сім"ї. Було проведено інформаційна хвилинка для відвідувачів на тему :"Бережіть свої родини". 




Немає коментарів:

Дописати коментар