середа, 20 квітня 2016 р.

"До істини іду як до причастя".

Середа, 29 квітня 2016року в цуцилівські сільські бібліотеці відбулося засідання клубу за інтересами "Істина".
Тема зустрічі "До істини іду як до причастя". На засідання запросили жінок-членів молитовної спільноти "Матері в молитві".
В час Великого посту, в час випробувань, коли християни готуються до Пасхи, Воскресіння Христового матері говорили про духовне очищення і вдосконалення кожної людини.
Деканальний координатор спільноти матерів у молитві Плазинська Тетяна Дмитрівна відмітила: що "Молитва, - як говорить о.Піо, - це переливання нашого серця до Божого Серця. Якщо ми добре її переживаємо, то вона зворушує божественне серце і схиляє його щораз більше вислуховувати нас".
Серед шуму життєвої суєти, відклавши земні турботи ми, матері у молитві, щовівторка єднаємося у святій молитві за нашу молодь у різних наміреннях: за хворих, дітей-сиріт, за навернення грішників, за ненароджених, за діточок, що перебувають у материнському лоні, за щасливі пологи, за відвернення від недуг.
  З"єднавшись у Божій любові, матері просять у Матінки Божої Неустанної помочі захисту та особливої опіки для своїх дітей, щоб відвернути від них гріхи і спокуси, від гордості, зневіри, алкоголізму, наркоманії, розпусти. Благають здоров"я, щасливої та доброї долі, сильної віри, великої любові до Бога, батьків, вчителів, рідного краю.
Рятуйте цілющими молитвами Ваших дітей!





Немає коментарів:

Дописати коментар