середа, 8 березня 2017 р.

Майстер-клас.

"Світ мого захоплення"

Є багато переваг, які дають хобі у житті. Хобі дає нам час, щоб розслабитися, що в свою чергу знижує рівень стресу.  Витрачений час на хобі також може допомогти знайти нові навички та розкрити приховані таланти. Незалежно від обраного хобі можна познайомитися з новими друзями, підтримувати мозок в тонусі або заробити гроші.
Бібліотеку відвідують читачі різних вікових категорій, різного статусу і різного захоплення. Кожний має свої смаки, та кожний має своє хобі. Так читач нашої бібліотеки Олександр Мельник має хобі створювати вироби із модульного орігамі.  
Модульне орігамі — це техніка складання модулів з паперу в 3D конструкції, у процесі складання самих модулів, використовується техніка класичного орігамі. Також на відміну від класичного орігамі, в модульному орігамі використовується значна кількість паперу. Кожен окремий аркуш складається в модуль за правилами класичного орігамі, а потім модулі з'єднуються шляхом вкладання їх один в одного. Сила тертя, що з'являється при цьому, не дає конструкції розпастися. Зняття обмеження на кількість аркушів дозволяє з більшою легкістю створювати великі моделі зі складною структурою.
Олександр приніс із собою до бібліотеки декілька своїх робіт, але це не всі його роботи. У нього є роботи як великі за розміром так і малі. Наприклад: кружка із блюдцем, лебеді, вази, хата, картини, та багато іншого. Багато свої робіт Олександр дарує людям, його роботи є в школі.  Також розповів як працювати із папером, провів майстер-клас по виготовленню модулів. Присутні були вражені роботами Олександра, всі спробували зробити модулі із паперу, а Олександр зробив лебедя, якого залишив у подарунок для бібліотеки. Усім дуже сподобалося.





















Немає коментарів:

Дописати коментар