четвер, 23 травня 2019 р.

Літературно-музичний вечір.

Все починається з мами.
   У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пісня жайворонка, теплий весняний вітер приносить Свято матері, яке народилося в далекій Філадельфії завдяки зусиллям молодої американки Анни Джарвіс. 
    Свято матері в Україні  святкується у другу неділю травня. Місяць травень – це місяць Небесної Матері Діви Марії, яка для нашого народу є особливо шанованою, заступницею скривджених і знедолених, яка благословила у хресну путь свого єдиного Сина – Спасителя людства. І сьогоднішнє свято – це свято Божої Матері, матері України і нашої земної матері, яка дала нам життя. Адже саме вони є тими чистими джерелами, з котрих людина живиться від першого свого подиху на цьому світі до останніх днів життя. 
   В неділю у Народному домі с.Цуцилів відбувся літературно-музичний вечір "Все починається з мами". Аматори представили музичні та віршовані композиції  до матері Небесної, матері України та матері земної.
Також під керівництвом Легкої Галини відбулася комедійна п"єса Михайла Старицького "За двома зайцями", в якій акторами виступили учні 9-го класу. Підготували вечір директор Народного дому Легка Галина, музичний керівник Микола Ровенко та зав.бібліотекою Щербан Лілія.














Немає коментарів:

Дописати коментар