четвер, 18 жовтня 2018 р.

Добра традиція - дарувати книги.

Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?! Мабуть, ні. Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – скарбниця всіх багатств духу людського.
Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з книгою можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким.
Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарів у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею.
Бібліотека завжди щиро і безмежно вдячна за подаровані  книги, бо впевнена – вони обов’язково знайдуть свого  читача і стануть важливою частинкою нашого цікавого і змістовного фонду.
В рамках районної акції «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ» Цуцилівська сільська бібліотека щиро вдячна читачці (бажала бути невідомою) нашої бібліотеки за подаровані книги. Передана у бібліотеку книжка — доброчинна справа та інвестиція у майбутнє, адже розділені знання лише примножуються і збагачують усіх. Зробіть добру справу — і Ви збагатите свій духовний, культурний рівень. Це так просто.



Немає коментарів:

Дописати коментар