вівторок, 8 березня 2016 р.

Година пам"яті

У неділю, 6 березня 2016 у с Цуцилів отець Володимир та отець Степан із села Волосів відправили панахиду за полеглим у зоні АТО Дмитром Ломиєм. Були присутні рідні померлого, дружина Надія та односельчани. Також освятили пам"ятну дошку. Зворушливі слова отця Володимира та отця Степана про трагічні події глибоко вразили присутніх, отці висловили подяку всім  військовим і співчуття сім"ї Д.Ломея.
Хвилиною мовчання вшанували пам"ять загиблих під звучання тужливої мелодії "Пливе кача".
 Голова сільської ради Микола Дутчак висловив співчуття сім"ї Д. Ломея, а також зазначив, що ми повинні згадувати і пам"ятати Героїв, яких народила Революція Гідності і котрі віддали своє життя за волю, честь, за право бути українцем.
Із скорботним словом виступив комісар Надвірнянського воєнного комісаріату.
Учасник АТО  Татарчук М.І.  звернувся із співчутливим словом до родини Д.Ломея , а також словами щирої подяки до героїв сьогодення.
Секретар сільської ради Наталія Іванчук наголосила, що в зоні АТО свою землю і державу захищають наші односельчани: Батіг В.В., Батіг Р.В., Накладюк Н.М., Татарчук М.І., Лукач П.В., Князюк М.В., Мельник С.М., Кошик О.В.
Ми низько схиляємо голови перед загиблими і з вдячністю звертаємося до героїв сьогодення за прагнення ціною власного життя та здоров"я зберегти Батьківщину та побудувати сильну європейську країну.

















Немає коментарів:

Дописати коментар