середа, 7 червня 2017 р.

Виставка-путівник

   "Туристичними стежками краю"


 Генеральна Асамблея ООН затвердила проголошення 2017року Міжнародним роком сталого розвитку туризму та з метою популяризації туризму - стратегічного напрямку соціально-економічного розвитку Івано-Франківщини і важливої галузі рекреаційної інфраструктури краю.  
   Прикарнпатський край приваблює шанувальників прекрасної, Богом створеної краси природи: Карпатських гір, що підпирають небо, величних скель, де ступали ноги славнозвісних опришків, вічнозелених красунь-смерек, що наповнюють повітря цілющими запахами, дзвінкоплинних потоків-річок, духмяних трав, що вкривають придністровські долини... Наша область славиться курортними місцевостями, туристично-рекреаційними закладами та садибами зеленого туризму. Прикарпатська земля оспівана ще в давньоруських писемних пам"ятках, має велику культурно-історичну спадщину, тут створено немало перлин духовної та матеріальної культури, розвинені різні види художніх народних промислів.
   З цією метою цуцилівська бібліотека бере участь в обласні акції "Мандруємо Івано-Франківщиною. Туризм реальний та віртуальний". Щоб краще розпізнати свій край в бібліотеці викладена виставка-путівник по Івано-Франківські області "Туристичними стежками краю", яка дозволить розширити знання про унікальність живої та неживої природи: садиби зеленого туризму, пам"ятки архітектури і культури. Майже кожний відчуває себе туристом, вибравшись з буденної суєти на берег річки, в ліс, в поле чи до історичних пам"ятних місць, якими так багата наша земля!

Немає коментарів:

Дописати коментар