середа, 27 червня 2018 р.

Година спілкування.

"День конституції. 

Основа життя - мій закон основний".

   Ми – Українці, єдиний народ, який поважає Закон і любить свою Батьківщину. Бібліотекар Цуцилівської бібліотеки Лілія Щербан спільно із секретарем сільської ради Наталією Іванчук  провели годину спілкування "День конституції. Основа життя - мій закон основний".   Наталія Іванчук привітала усіх із державним святом, сказала, що  Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.
   Бібліотекар розповіла читачам про  історію Конституції України, добірку матеріалів про гетьмана України Пилипа Орлика та його першу Конституцію. Також пригадали ніч із 27 на 28 червня 1996року, де депутати працювали над проектом та затвердили Основний Закон. Доля і щастя народу та кожної людини залежить від того, якою буде Конституція, бо всі інші закони, розпорядження не повинні суперечити Конституції. Основному Закону України - Конституції - повинні підкорятися всі, сумлінно виконувати все, що вимагає Закон.
  В читальному залі бібліотеки була розгорнута книжкова виставка-перегляд, де читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова та художня література.   День Конституції - не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України! 
   Щиро вітаємо всіх із Днем Конституції! Ми пишаємося нашою країною і з гордістю відзначаємо це державне свято!













Немає коментарів:

Дописати коментар