неділя, 17 лютого 2019 р.

Вечір-реквієм.

Ангели на білих крилах.
   Минає 5 років від трагічних подій на Майдані. Але, на превеликий жаль, Небесною Сотнею не закінчився біль і страждання України. Сьогодні йде боротьба за нашу Україну. Нашими воїнами пишається весь народ, бо в їхніх серцях горить вогонь любові до рідної країни, та велика віра в перемогу. Захищаючи рідну землю від ворога, сьогодні вони віддають найдорожче - своє життя. А ми говоримо їм "Повертайтесь живими".
   Сьогодні у Народному домі села Цуцилів відбувся вечір-реквієм "Ангели на білих крилах", присвячений вшануванню пам’яті героїв Небесної Сотні. Т.в.п.сільського голови Наталія Іванчук наголосила, що сьогодні в річницю нескореного Майдану ми згадуємо Героїв, яких народила Революція Гідності, і які віддали своє життя за волю, честь, за право бути українцем. Героїчна сотня зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами – охоронцями на небі. А згодом до них приєдналися сотні воїнів-героїв АТО. Один із них, наш односельчанин -  Дмитро Ломей. Хвилиною мовчання односельчани вшанували пам”ять героїв. Парохом нашої церкви, отцем Володимиром, відправлена панахида. 
Софія Горбейчук, Софія Дерещук, Яна Савчук та Юлія Горбейчук прочитали вірші присвячені загиблим, а Юлія Буній та Микола Ровенко свівали пісні до герої Небесної Сотні. Також прозвучала авторська пісня про солдата Небесної Сотні у виконання автора пісні Василя Морого.

 Підготувили вечір-реквієм Галина Легка, Микола Ровенко та Лілія Щербан. Вічна пам”ять героям!











Немає коментарів:

Дописати коментар