пʼятниця, 8 лютого 2019 р.

Літературна гра-мандрівка.

У світі казки чарівної.

А чи знаєте ви ,друзі, звідки прийшла казка?
В ній живе народна мудрість, матусина ласка.
В ній звірята і пташата розуму навчають,
В ній завжди любов і дружба зло перемагають.

 Чи задумувалися ви над тим, чому живуть і не вмирають народні казки?
А безсмертні вони тому, що в них живе і не вмирає сам народ, його мудрість, віра і незгасаюче працелюбство. Бо вони упродовж віків були і залишаються чарівними проповідниками доброти й милосердя, яких сьогодні так не вистачає у людських взаєминах. Перегортаючи сторінки улюблених казок, ми розуміємо, що казки — то наші великі вчителі, що спочатку виховують, а вже потім розважають.
   В Цуцилівській сільській бібліотеці для читачів-учнів 3-го класу  була проведена літературна гра - мандрівка  "У світі казки чарівної", під час якої маленькі читачі переглянули велику кількість ілюстрованих книжок з казками, а також відповідали на питання про геров казок. Бібліотекар подарував дятям пам"ятки юного читача - як заохотити до читання. Читачі-діти були дуже активними, відповідали на питання, самі згадували казки , які вони читали,
   Казки – улюблене читання дітей, бо вони допомагають навчити маленьку дитину розпізнавати добро і зло, дбайливо ставитися до природи, поважати старших, бути вірними друзями менших наших братів.
   Тож і надалі бажаємо нашим маленьким читачам - нових цікавих зустрічей. І пам’ятайте: казка завжди залишається з ВАМИ!























Немає коментарів:

Дописати коментар